STN EN 61287-1: 2016 (33 3550), Dráhové aplikácie. Výkonové meniče dráhových vozidiel Časť 1 Vlastnosti a skúšobné metódy - Katuščáková, Gabriela; Cengel, Ladislav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61287-1: 2014 vrátane opravy EN 61287-1: 2014/AC: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 61287-1 z februára 2015, ktorá od 1. februára 2015 nahradila STN EN 61287-1 z októbra 2007 v celom rozsahu. STN EN 61287-1 z októbra 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 14. 8. 2017
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková, Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy