STN EN 60825-1: 2016 (34 1701), Bezpečnosť laserových zariadení Časť 1 Klasifikácia zariadení a požiadavky - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60825-1: 2014