STN EN 60825-1: 2016 (34 1701), Bezpečnosť laserových zariadení Časť 1 Klasifikácia zariadení a požiadavky - Čatloš, Marcel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60825-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60825-1 z februára 2015, ktorá od 1. februára 2015 nahradila STN EN 60825-1 z júna 2008 v celom rozsahu. STN EN 6082-1 z júna 2008 sa môže súbežne s touto normou používať do 19. 6. 2017
Spracovateľ: Marcel Čatloš.
Keywords: normy