STN EN 14071: 2016 (07 8222), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Tlakové poistné ventily pre tlakové nádoby na LPG. Príslušenstvo. - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14071: 2015