STN EN 14071: 2016 (07 8222), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Tlakové poistné ventily pre tlakové nádoby na LPG. Príslušenstvo. - Gatial, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14071: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14071 z októbra 2015, ktorá nahradila od 1. 10. 2015 STN EN 14071 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy