STN EN 1426: 2016 (65 7062), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie penetrácie ihlou. - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1426: 2015