STN EN 1426: 2016 (65 7062), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie penetrácie ihlou. - Gillinger, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1426: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1426 z decembra 2015, ktorá od 1. decembra 2015 nahradila STN EN 1426 z októbra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy