STN EN 12593: 2016 (65 7063), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie bodu lámavosti podľa Fraassa. - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12593: 2015