STN EN 12972: 2016 (69 9011), Cisterny na prepravu nebezpečných látok. Skúšanie, kontrola a označovanie kovových cisterien. - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12972: 2015