STN EN 12972: 2016 (69 9011), Cisterny na prepravu nebezpečných látok. Skúšanie, kontrola a označovanie kovových cisterien. - Gatial, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12972: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12972 z augusta 2015, ktorá od 1. 8. 2015 nahradila STN EN 12972 z júla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Norma je nahradená normou STN EN 12972 z júla 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy