STN EN ISO 11140-1: 2016 (85 6541), Sterilizácia výrobkov na zdravotnú starostlivosť. Chemické indikátory Časť 1 Všeobecné požiadavky (ISO 11140-1: 2014) - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11140-1: 2014