STN EN ISO 11140-1: 2016 (85 6541), Sterilizácia výrobkov na zdravotnú starostlivosť. Chemické indikátory Časť 1 Všeobecné požiadavky (ISO 11140-1: 2014) - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11140-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 11140-1 z mája 2015, ktorá nahradila STN EN ISO 11140-1 z mája 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy