STN EN 1729-2 + A1: 2016 (91 0846), Nábytok. Stoličky a stoly pre školské zariadenia Časť 2 Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy - Joščák, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1729-2: 2012 + A1: 2015