STN EN 1729-2 + A1: 2016 (91 0846), Nábytok. Stoličky a stoly pre školské zariadenia Časť 2 Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy - Joščák, Pavol; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky, náterové látky a lepidlá (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1729-2: 2012 + A1: 2015
Norma je zrušená od 1. 08. 2023 bez náhrady
Táto norma nahrádza STN EN 1729-2 zo septembra 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Joščák. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky, náterové látky a lepidlá
Keywords: normy