STN EN ISO 2078/A1: 2016 (70 1650), Sklené textílie. Nite. Označovanie. Zmena A1 (ISO 2078: 1993/Amd 1: 2015). (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto zmena A1 STN EN ISO 2078: 2000 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2078: 1994/Amd 1: 2015