STN EN 12663-1 + A1: 2016 (28 2225), Železnice. Konštrukčné požiadavky na skrine koľajových vozidiel Časť 1 Rušne a koľajové vozidlá pre osobnú dopravu (a alternatívna metóda pre nákladné vozne) - Kalinčák, Daniel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12663-1: 2010 + A1: 2014