STN EN 12663-1 + A1: 2016 (28 2225), Železnice. Konštrukčné požiadavky na skrine koľajových vozidiel Časť 1 Rušne a koľajové vozidlá pre osobnú dopravu (a alternatívna metóda pre nákladné vozne) - Kalinčák, Daniel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Koľajové dráhy a koľajové vozidlá (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12663-1: 2010 + A1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12663-1 + A1 z júna 2015, ktorá od 1. 6. 2015 nahradila STN EN 12663-1 z marca 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daniel Kalinčák. Technická komisia: TK 88 Koľajové dráhy a koľajové vozidlá
Keywords: normy