STN EN 60079-26: 2016 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 26 Zariadenia s úrovňou ochrany (EPL) Ga - Studničná, Konštantína (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-26: 2015