STN EN 60079-26: 2016 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 26 Zariadenia s úrovňou ochrany (EPL) Ga - Studničná, Konštantína; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-26: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60079-26 z augusta 2015, ktorá od 1. 8. 2015 nahradila STN EN 60079-26 z decembra 2007 v celom rozsahu. STN EN 60079-26 z decembra 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 2. 12. 2017
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy