STN EN 60598-1: 2016 (36 0600), Svietidlá Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky - Čatloš, Marcel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-1: 2015 vrátane opravy EN 60598-1: 2015/AC Nov. 2015 a EN 60598-1: 2015/AC Jan. 2016
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60598-1 z júna 2015
Spracovateľ: Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy