STN EN 60598-2-22: 2016 (36 0600), Svietidlá Časť 2-22 Osobitné požiadavky. Svietidlá na núdzové osvetlenie - Čatloš, Marcel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-22: 2014 vrátane opravy EN 60598-2-22: 2014/AC Mar. 2015 a EN 60598-2-22: 2014/AC May 2016
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60598-2-22 z apríla 2015, ktorá od 1. apríla 2015 nahradila STN EN 60598-2-22 z júla 2001 v celom rozsahu. STN EN 60598-2-22 z júla 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 24. 7. 2017
Spracovateľ: Marcel Čatloš.
Keywords: normy