STN EN 14227-15: 2016 (73 6184), Hydraulicky stmelené zmesi. Špecifikácie Časť 15 Hydraulicky stabilizované zeminy - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14227-15: 2015