STN EN 14227-15: 2016 (73 6184), Hydraulicky stmelené zmesi. Špecifikácie Časť 15 Hydraulicky stabilizované zeminy - Gillinger, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14227-15: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14227-15 z apríla 2016, ktorá od 1. 4. 2016 nahradila STN EN 14227-10 z novembra 2006, STN EN 14227-11 z novembra 2006, STN EN 14227-12 z novembra 2006, STN EN 14227-13 z novembra 2006, STN EN 14227-14 z novembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy