STN EN 203-2-1: 2016 (06 1901), Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania Časť 2-1 Osobitné požiadavky. Horáky s otvoreným plameňom a vokové horáky - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 203-2-1: 2014