STN EN 203-2-1: 2016 (06 1901), Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania Časť 2-1 Osobitné požiadavky. Horáky s otvoreným plameňom a vokové horáky - Gatial, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 203-2-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 203-2-1 z júna 2015, ktorá od 1. 5. 2015 nahradila STN EN 203-2-1 z marca 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy