STN EN 13107: 2016 (27 3019), Bezpečnostné požiadavky na zariadenia určené na osobnú lanovú dopravu. Stavebno-inžinierske práce. - Hiľovský, Róbert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 61 Lanová doprava (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13107: 2015 vrátane EN 13107: 2015/AC: 2016
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13107 z novembra 2015, ktorá od 1. 11. 2015 nahradila STN EN 13107 z novembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Róbert Hiľovský. Technická komisia: TK 61 Lanová doprava
Keywords: normy