STN EN 764-5: 2016 (69 0004), Tlakové zariadenia Časť 5 Dokumenty kontroly kovových materiálov a zhoda s materiálovou špecifikáciou - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 764-5: 2014