STN EN 764-5: 2016 (69 0004), Tlakové zariadenia Časť 5 Dokumenty kontroly kovových materiálov a zhoda s materiálovou špecifikáciou - Gatial, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 764-5: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 764-5 z júna 2015, ktorá od 1. 6. 2015 nahradila STN EN 764-5 z októbra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy