STN EN ISO 11612: 2016 (83 2727), Ochranné odevy. Odevy na ochranu proti teplu a plameňu. Minimálne funkčné požiadavky (ISO 11612: 2015). - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11612: 2015