STN EN ISO 11612: 2016 (83 2727), Ochranné odevy. Odevy na ochranu proti teplu a plameňu. Minimálne funkčné požiadavky (ISO 11612: 2015). - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11612: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 11612 z januára 2015, ktorá od 1. 1. 2016 nahradila STN EN ISO 11612 zo septembra 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy