STN ISO 2541: 1996 (22 1116), Strediace vrtáky na strediace otvory so zaoblením - Tvar R. - Ježová, Oľga; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 2541: 1972