STN ISO 2541: 1996 (22 1116), Strediace vrtáky na strediace otvory so zaoblením - Tvar R. - Ježová, Oľga; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 2541: 1972
Táto norma nahrádza STN 22 1116 z 18. 9. 1979 v celom rozsahu
Spracovateľ: Oľga Ježová, Miroslav Války.
Keywords: normy