STN ISO 3467: 1993 (22 1471), Strojné kužeľové výstružníky s kužeľovitosťou 1 : 50 s kužeľovou stopkou Morse. - Dodeková, Dana; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3467: 1975