STN ISO 4206: 2002 [neplatná] (22 1602), Valcové záhlbníky s valcovou stopkou a pevným vodiacim čapom. - Ježová, Oľga; Mészároš, Ľudovít; Bakoš, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma obsahuje ISO 4206: 1991