STN ISO 4206: 2002 [neplatná] (22 1602), Valcové záhlbníky s valcovou stopkou a pevným vodiacim čapom. - Ježová, Oľga; Mészároš, Ľudovít; Bakoš, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma obsahuje ISO 4206: 1991
Spracovateľ: Oľga Ježová, Ľudovít Mészáros, Ján Bakoš.
Norma je zrušená od 1. 6. 2022
Keywords: normy