STN ISO 2780: 1995 (22 2103), Frézy s unášačom. Pripájacie rozmery k frézovacím tŕňom. Metrický rad. - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 2780: 1986