STN ISO 1641-1: 1996 (22 2109), Čelné valcové frézy a drážkovacie frézy Časť 1 Frézy s hladkými valcovými stopkami - Ježová, Oľga; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 1641-1: 1978