STN ISO 1641-2: 1996 (22 2109), Čelné valcové frézy a drážkovacie frézy Časť 2 Frézy s kužeľovou stopkou Morse - Ježová, Oľga; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 1641-2: 1978
Spracovateľ: Oľga Ježová, Miroslav Války.
Keywords: normy