STN ISO 7406: 1994 [neplatná] (22 2404), Nástrčné frézy s vymeniteľnými reznými doštičkami. Označovanie. - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 7406: 1986