STN ISO 7406: 1994 [neplatná] (22 2404), Nástrčné frézy s vymeniteľnými reznými doštičkami. Označovanie. - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 7406: 1986
Spracovateľ: Oľga Ježová, Pavol Molnár.
Norma je zrušená od 1. 6. 2022
Keywords: normy