STN ISO 6262-1: 1993 [neplatná] (22 2405), Čelné valcové frézy s reznými doštičkami Časť 1 Čelné valcové frézy s valcovou stopkou a ploškou - Palacka, Emil; Komrsková, Krista; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 74 Náradie (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6262-1: 1982
Spracovateľ: Emil Palacka, Krista Komrsková. Technická normalizačná komisia: TNK 74 Náradie
Norma je zrušená od 1. 6. 2022
Keywords: normy