STN ISO 4875-1: 1997 [neplatná] (22 2906), Pílové pásy na kov Časť 1 Názvoslovie a definície - Ježová, Oľga; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 4875-1: 1978