STN ISO 4875-1: 1997 [neplatná] (22 2906), Pílové pásy na kov Časť 1 Názvoslovie a definície - Ježová, Oľga; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 4875-1: 1978
Táto norma spolu s STN ISO 4875-2 a STN ISO 4875-3 nahrádza STN 22 2906 v celom rozsahu
Spracovateľ: Oľga Ježová, Miroslav Války.
Norma je zrušená od 1. 6. 2022
Keywords: normy