STN ISO 4875-2: 1996 [neplatná] (22 2906), Pílové pásy na kov Časť 2 Základné rozmery a tolerancie - Ježová, Oľga; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 4875-2: 1978