STN ISO 4875-3: 1996 (22 2906), Pílové pásy na kov Časť 3 Charakteristika jednotlivých druhov pílových pásov - Ježová, Oľga; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 4875-3: 1978