STN ISO 4875-3: 1996 (22 2906), Pílové pásy na kov Časť 3 Charakteristika jednotlivých druhov pílových pásov - Ježová, Oľga; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 4875-3: 1978
Táto norma spolu s STN ISO 4875-1 a STN ISO 4875-2 nahrádzajú STN 22 2906 z 3. 5. 1984 v celom rozsahu
Spracovateľ: Oľga Ježová, Miroslav Války.
Keywords: normy