STN EN 25967: 2002 (22 3000), Závitníky. Terminológia a zatriedenie základných typov. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Medřický, Eduard (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 25967: 1989 v českom jazyku