STN EN 25967: 2002 (22 3000), Závitníky. Terminológia a zatriedenie základných typov. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Medřický, Eduard; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 74 Nářadí (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 25967: 1989 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 25967 z novembra 2001
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová, Eduard Medřický. Technická normalizačná komisia TNK 73 Spojovacie súčiastky, TNK 74 Nářadí
Keywords: normy