STN ISO 529: 2002 [neplatná] (22 3004), Krátke strojové a ručné závitníky. - Mészáros, Ľudovít; Bakoš, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma obsahuje ISO 529: 1993
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Spracovateľ: Ľudovít Mészáros, Ján Bakoš.
Keywords: normy