STN 22 3006: 1995, Závitníky nebrúsené s tolerančnými poľami 2 N a 3 N. Rozmery a tolerancie závitovej časti. - Medřický, Eduard; Komrsková, Krista; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Eduard Medřický, Krista Komrsková, Miroslav Války
Keywords: normy